Un adéu especial per a Rita Barberà, 'Un minut de silenci'

Després de totes les declaracions dels polítics i periodistes, i tot el "folló" al voltant del respecte i la memòria, aquesta és la resposta de Xavi Castillo
23 novembre 2016 01:00h

RedactaVeu / València.

A primera hora de dimecres el País Valencià es despertava amb la notícia de la mort de Rita Barberá. Notícies, opinions i missatges de condol omplien els mitjans de comunicació, les xarxes, els carrers. Ser un personatge públic i tan notori com Rita Barberá té un cost, allò que diuen el preu de la fama.

La Veu publicava unes reflexions d’un dels valencians que més ha viscut en les seues carns què és ser Rita Barberá. Xavi Castillo, amb la companyia Pot de Plom, han fet de l’exalcaldessa un dels seus personatges insígnia, una caractertització definida i perfilada a través del saber fer de Castillo, qui manifestava des d’Alacant com estava vivint la notícia de la mort d’un dels seus personatges fetitxe.

Des de les comarques del sud ens advertia que si trobaven temps i moment farien un vídeo especial. “Un minut de silenci” manifestat de la manera que millor saben expressar-se, amb el llenguatge del teatre. Aquest adéu sentit, el podeu veure ací, en el vídeo d’aquesta notícia.
 

next