Diari La Veu del País Valencià
#MarcaEspaña: Mèxic esclata contra una multinacional espanyola per un tuit insultant

Directe.cat.

Sembla increïble però l’empresa d’ulleres de sol Hawkers, que amb pocs anys ha aconseguit seduir mig món gràcies a una bona campanya de màrqueting i uns preus moderats, l’ha “cagat” a Twitter.

Així s’expressava el murcià David Moreno, un dels creadors de l’empresa, després que algú publiqués al perfil oficial de la marca, un cop confirmada la victòria de Donald Trump, que els mexicans es prepararen per al mur que es construirà.

“Mexicanos, pónganse estos lentes (ulleres) para que no se les noten los ojos hinchados mañana con la construcción del muro”.

Com no podia ser d’una altra manera, les reaccions no s’han fet esperar i l’empresa ha començat a rebre comentaris, crítiques i queixes. A més, grans clients de la marca Hawkers ja han fet públic que trencaven tota relació amb ells. Per exemple, el pilot de Fórmula 1 Sergio Pérez o l’equip de beisbol Diablos Rojos de la lliga mexicana també ha anunciat la fi de les relacions comercials amb l’empresa.

El murcià David Moreno ha fet un tuit amb un vídeo demanant disculpes però el dany ja estava fet i era irreparable. A més, no deixa entendre com ha pogut passar o qui ha pogut publicar-ho. Això sí, ho defineix com una “cagada”.

Comparteix

Icona de pantalla completa