Diari La Veu del País Valencià
Detingut un jove per intentar gravar amb el seu mòbil en els banys d’una facultat
RedactaVeu / EP / Burjassot

Agents de la Policia Nacional han detingut a Burjassot un home de 28 anys per presumptament utilitzar el seu telèfon mòbil per a gravar estudiants en el bany d’homes d’una facultat universitària.

El jove va ser sorprès per un professor després de col·locar un mòbil encès damunt de les escaioles del sostre, segons fonts policials.

Els fets van ocórrer en la vesprada d’aquest passat dilluns i els vigilants de seguretat de la universitat van retenir el sospitós després que fóra sorprès fins a l’arribada dels policies. Un dels professors del centre havia observat que diverses escaioles del sostre dels banys estaven obertes després que el jove dipositara alguna cosa damunt i isquera corrent, encara que finalment va ser interceptat. Una vegada allí, els agents es van dirigir amb ell al bany i van trobar damunt de l’escaiola un forat de grandària reduïda just damunt d’un dels excusats. El mateix sospitós els va confirmar que havia realitzat el forat amb les seues pròpies eines i que allí havia col·locat el seu telèfon mòbil la gravació activada.

Per tot açò, el jove, d’origen espanyol i amb antecedents policials, va ser arrestat en la mateixa facultat i ha passat a disposició judicial a València per un presumpte delicte contra la intimitat.

Després de les perquisicions, els policies van esbrinar que les eines que el detingut va utilitzar per a realitzar el forat les tenia a l’interior del maleter del seu cotxe: un martell, un tornavís i un cisell que van ser intervinguts.

Comparteix

Icona de pantalla completa