Diari La Veu del País Valencià
Red Hot Chili Peppers confirmen que tocaran al Festival Internacional de Benicàssim

ACN / València.

El grup nord americà Red Hot Chili Peppers és el primer cap de cartell confirmat per a la pròxima edició del Festival Internacional de Benicàssim (FIB), segons que ha anunciat aquest dijous l’organització. La banda que encapçala el cantat Anthony Kields oferirà la seua única actuació a l’estat espanyol l’any vinent en el marc del FIB, que se celebrarà entre el 13 i el 16 de juliol. Els californians han actuat recentment a Barcelona i Madrid presentant el seu darrer disc, ‘The Getaway’, oferint dos concerts a cadascuna de les dues ciutats. Feia cinc anys de la darrera actuació dels nord americans a l’Estat. L’estiu vinent tornaran com un dels principals reclams del FIB.

Red Hot Chili Peppers són un dels grups de rock alternatiu de masses nord-americà més respectats, tant per la renovació estilística que van aportar al gènere com per la seua capacitat de mantenir-se durant anys en el ‘top’ mundial. Més de 60 milions d’àlbums venuts i el rècord de singles al número 1 de la ràdio alternativa ho acrediten.

El festival ha emmarcat la seua actuació al FIB com un dels millors directes actuals, en la línia del que va programar la darrera edició amb Muse. Al respecte ha recordat que aquest directe va ser premiat als Premis Fest com el millor directe internacional per la seua actuació al FIB 2016. L’organització ho ha celebrat i ha anunciat que en les properes setmanes avançarà més noms per a la pròxima edició del festival.

Comparteix

Icona de pantalla completa