Diari La Veu del País Valencià
Arranquen les jornades tècniques ‘La pilota al món amateur’ de Sella

Javier Cid / Sella.

Hui comencen les jornades tècniques ‘La pilota al món amateur. Clubs i modalitats’ que se celebraran durant este cap de setmana al poble de Sella. A partir de les 19:30 hores tindrà lloc la recepció dels participants i autoritats i, posteriorment, la inauguració de les jornades arrodonida amb una ponència que donarà el tret d’eixida a unes jornades que pretenen millorar el món amateur de la pilota.

El dia següent, demà dissabte, serà el dia de treball intens ja es treballarà mitjançant ponències i també taules de treball cooperatiu. Després del desdejuni, tindrem l’oportunitat de veure la taula redona de modalitats i les primeres taules de treball. Per acabar el matí, Ricard Sentandreu, com a coordinador de Pilotaveu, presentarà una ponència que versarà sobre el paper del món amateur de la pilota valenciana als mitjans de comunicació.

De vesprada, després del dinar i de la visita a les obres del nou trinquet que es construirà en Sella, podrem gaudir de la tornada de les semifinals de perxa en la qual s’enfrontaran el CPV Sella contra el CPV Agost. Una vegada finalitzada la partida (en l’anada va guanyar Sella per un marcador de 10 per 2) es donarà per acabat el dia de treball amb més taules sectorials que arrodoniran els documents que l’endemà s’hauran d’adjuntar per a confeccionar un únic document. Finalment, hi haurà un concert de Xavi Sarrià i Feliu Ventura, en l’Ermita, a partir de les 20 hores.

Diumenge s’elaboraran les conclusions i es redactaran per a realitzar un únic document que s’entregarà a les autoritats pertinents abans de donar per concloses les jornades cap al migdia amb un aperitiu de tancament. A més, el mateix diumenge de vesprada se celebrarà la segona jornada del I Circuit “La Bolata” a Callosa d’en Sarrià, també en la Marina Baixa.

Programació de les jornades. Fotografia: CPV Sella.

Comparteix

Icona de pantalla completa