Diari La Veu del País Valencià
Temps de reflexió en la 4a Jornada sobre mitjans de comunicació en valencià
RedactaVeu / València.

El proper divendres 18 de novembre l’Acadèmia Valenciana de la Llengua tornarà a celebrar en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València, la Jornada sobre mitjans de comunicació en valencià que arriba amb aquesta a la seua 4a edició, en la qual aquesta parla serà la protagonista de totes les ponències i taules redones, en què s’abordarà la situació i les perspectives de la mateixa en els diferents formats que es donen en aquest àmbit. La Veu estarà present en aquesta trobada a través de la presència del seu editor, Moisès Vizcaino, que participarà en la taula redona sobre “El valencià en els mitjans de comunicació digitals”. Per a poder participar-hi caldrà inscriure’s, com a molt tard, el 17 de novembre a la següent pàgina web.

Imatge: AVL.

La 4a jornada començarà amb la primera ponència que versarà sobre “La llengua en la premsa escrita en suport paper” a càrrec de Francesc Martínez (Universitat de València) i presentada per Immaculada Cerdà (acadèmica de la Secció de Terminologia i Llenguatges Específics). Tot seguit, serà el torn de la taula redona “El valencià en els diaris i revistes. Situació actual i perspectives de futur”, de la mà Vicent F. Garcia Perales (Universitat Cardenal Herrera – CEU), que farà de moderador i Julio Monreal (director del diari Levante – EMV), Victor Maceda (El Temps) i Toni Sabater (director de la revista Lletraferit) que seran els participants.

Programació. Imatge: AVL.

Després d’aquest primer bloc, en la segona ponència sobre “La llengua en la premsa escrita en suport digital” el ponent serà Vicent Partal (director de Vilaweb) i el presentador Lluís Meseguer (acadèmic i professor de la Universitat Jaume I). En acabar aquesta s’iniciarà l’última taula redona que tindrà com a títol “El valencià en els mitjans de comunicació digitals. Situació actual i perspectives de futur” i que moderada per Eduard Mira (acadèmic de l’AVL i membre de la Secció de Terminologia i Llenguatges Específics) tindrà com a participants a Moisès Vizcaino (editor de La Veu), Núria González (Europa Press) i Remei Castelló (directora d’InfoUniversitat i delegada del rector per a la ràdio i la televisió).

L’esdeveniment clourà amb una posada en comú per poder extraure les conclusions de la jornada.

Comparteix

Icona de pantalla completa