Diari La Veu del País Valencià
València, Vila-real, Llevant i València Basket s’uneixen amb motiu de la marató de València

EFE / València.

El València CF, el Vila-real, el Llevant i el València Basket van mostrar ahir el seu suport a la marató de València, que se celebrarà el proper 20 de novembre i que estrenarà l’Etiqueta Or, màxim distintiu a nivell internacional que li ha concedit la IAAF, en un acte d’agermanament que es va celebrar a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Francisco Borao, president de la SD Correcaminos, que és l’organitzadora de la prova, va comentar, en el seu discurs, que “a un mes de la celebració de la marató, ja s’ha trencat la xifra d’inscrits de l’any passat i s’ha internacionalitzat més, ja que estan representades 82 nacionalitats”.

Després de donar les gràcies als clubs per la seua presència i suport, Borao ha afegit que, en aquesta edició tan especial de la marató València-Fundació Trinidad Alfonso, comptaran amb “un elenc d’atletes que ens projectaran per a donar un nom i una importància global a la nostra marató”.

El conseller delegat del Vila-real, Fernando Roig, va indicar que és “un plaer donar suport a aquest esdeveniment que és cada vegada més gran” i va animar a la participació en la prova, que, a dia de hui, ja ha superat els 18.000 inscrits.

Vila-real, València, Llevant i València Basket amb la marató de València. Fotografia: Marató València.

El nou director general del València CF, Anil Murthy, va comentar que “és un gran honor estar amb la gran família de l’esport valencià. En el poc temps que porte ací, he vist la passió dels valencians i si a això afegim unió i suport, es fan grans coses. Per aquest motiu, el València dóna suport a aquesta marató”.

Murthy va revelar que sap que hi ha dos compatriotes seus de Singapur que participaran en la prova i es va mostrar expectant per poder presenciar-la, ja que va confessar ser un aficionat a les maratons, una cosa que li ve de família.

El president del Llevant, Quico Catalán, va afirmar que “per a l’esport valencià estar donant suport a aquesta iniciativa és un privilegi, ja que, a més, genera molta imatge de marca de la nostra terra a l’exterior”.

Catalán va recordar que el Llevant compta amb el ‘Club Ranning’ que participa des de fa tres edicions en la marató i va afegir que, “entre tots, hem de donar suport perquè aquesta marató siga la millor d’Europa i, potser, algun dia del món, perquè té tots els condicionants per a ser-ho”.

Finalment, el director general del València Basket, Paco Raga, va assegurar que “estem encantats de col·laborar” i es va mostrar il·lusionat davant la possibilitat que aquest any es puga assolir la millor marca mundial a València i es projecte la seua imatge arreu del món.

Comparteix

Icona de pantalla completa