Diari La Veu del País Valencià
Baldoví sobre el discurs de Rajoy: ‘Res ha canviat i per això el nostre vot serà un no rotund’

RedactaVeu / Madrid

El diputat de Compromís al Congrés espanyol, Joan Baldoví, ha valorat el discurs d’investidura pronunciat per Mariano Rajoy com un parlament en el qual “no ha intentat seduir a ningú” i en el que “res ha canviat” i per tant, ha anunciat, “el nostre vot evidentment tampoc” i “serà un no rotund”.

Baldoví ha començat la seua compareixença de premsa en les dependències de la Cambra baixa apuntant que “Rajoy ha fet una feina sense adobar” i que al final “guanya per esgotament” ja que “no ha intentat seduir a ningú”. “Ja sé que en el cas de Mariano Rajoy és complicat, però és que ni ho ha intentat”, ha lamentat el diputat de Sueca.

Tot seguit, Joan Baldoví ha destacat que Rajoy ha posat l’accent durant el seu discurs “en una cosa que per a nosaltres també és molt important: la confiança”, si bé “per a nosaltres justament –Rajoy i el PP- no ens mereixen cap confiança”, especialment després que el candidat del PP a ser investit –haja fet una apel·lació al diàleg “tot i que tots hem vist la capacitat de diàleg que va tenir, tant Mariano Rajoy com el Partit Popular en la passada legislatura”, ha ironitzat.

Per al parlamentari nacionalista també han sigut “curioses” les declaracions del tripartit que el dissabte –en segona votació faran president Rajoy –en referència a PP, C’s I PSOE, amb abstenció total o parcial- “quan han dit que era també un discurs sense ànima i que estaran vigilant-ho. De mala manera crec jo que comença aquest tripartit la seua marxa”, ha valorat Baldoví.

Finalment, el portaveu nacionalista ha acabat la seua valoració anunciant que “per a Compromís, a nostre parer, res ha canviat” del passat intent d’investidura a aquest altre, i per tant, “el nostre vot evidentment tampoc ha canviat i demà –per aquest dijous- el nostre vot serà un no rotund i el dissabte igual”.

Comparteix

Icona de pantalla completa