Diari La Veu del País Valencià
Puig ‘no veu amenaçat l’Acord del Botànic’

Europa press / Gandia.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha assegurat que “no veu amenaçat l’Acord del Botànic” i se sent “confortat pel principi d’acord” al qual s’ha arribat, “no solament per a continuar, sinó per a ampliar-lo”.

El cap del Consell s’ha manifestat, en aquests termes, en un acte a Gandia, responent a preguntes dels mitjans de comunicació, on li demanaven si creu que l’acord del Govern Valencià pot estar amenaçat, després que Podem advertisca que es mantindrà vigilant, per com podrà afectar-li la decisió del PSOE d’abstenir-se en la investidura de Mariano Rajoy.

Sobre aquest tema, Puig ha asseverat: “No em sent amenaçat. Podem té tot el dret i l’obligació de ser fiscalitzador de l’acord com la resta de grups. El meu compromís és executar el pacte i el que farem és augmentar per a desenvolupar més polítiques progressistes per tal de millorar la qualitat de vida dels valencians”.

Puig ha agraït “la comprensió de tots respecte a una situació que no té res a veure amb la singularitat valenciana, ni amb el que ací estem fent, perquè el PSOE no li dóna cap suport al PP, per més que s’obstinen a reiterar-ho”, ha recalcat.

“El que ha fet el PSOE és intentar desbloquejar de l’única manera possible la situació”, ha defensat Puig, que ha agregat: “Nosaltres actuem en clau valenciana, no en clau sucursalista, i per açò, actuarem amb totes les conseqüències en positiu i sempre des del diàleg”.

Comparteix

Icona de pantalla completa