Diari La Veu del País Valencià
Rafael Blasco compareix hui per videoconferència en la comissió de residències de les Corts
RedactaVeu / València

L’exconseller de Benestar Social Rafael Blasco compareixerà aquest dilluns, dia 24, per videoconferència des de la presó de Picassent en la comissió de recerca de les Corts Valencianes que estudia el procés d’adjudicació de les places de residències d’accessibilitat per a les persones dependents en els centres del grup Saba.

El també exconseller de Solidaritat i exdiputat del PP en les Corts es troba a la presó després de ser condemnat pel Tribunal Suprem a la pena de sis anys i sis mesos per la peça 1 de l’anomenat ‘cas Cooperació’ –també ‘cas Blasco’–, relatiu a irregularitats en la concessió d’ajudes per part de Solidaritat a la Fundació Cyes per a projectes a Nicaragua.

Després de la compareixença de Blasco, que començarà a les 10.00 hores, serà el torn de l’exsubsecretari de la Conselleria de Benestar Social Mariano Vivancos, al qual seguirà, a les 13.00 hores, l’exsecretaria general administrativa de la mateixa conselleria, Adoración de Rufino.

Ja a la vesprada, estan citats a intervenir l’exsubsecretaria de Benestar Social Pilar Máñez Capmany i l’exsecretaria autonòmica d’Autonomia Personal i Dependència de la Conselleria de Benestar Social María Manuela García.

En aquesta comissió ja va haver de comparèixer per videoconferència al maig l’exsecretària general de l’extinta Conselleria de Solidaritat i Ciutadania i de la de Benestar Social, Tina Sanjuán.

Comparteix

Icona de pantalla completa