Diari La Veu del País Valencià
Bocairent i la Font de la Figuera ixen al carrer per mostrar els seus millors productes

RedactaVeu / Bocairent i Font de la Figuera.

Aquest cap de setmana, Bocairent (la Vall d’Albaida) i la Font de la Figuera (la Costera) trauen al carrer els seus productes per poder així potenciar-los i fer gaudir els assistents amb diferents actuacions i desfilades.

El municipi de la Vall d’Albaida acull l’XI Fira de Comerç, en què s’ofereixen múltiples activitats culturals al centre històric de la localitat, entre les quals destaca la primera edició de Musical Edition, amb música en directe i picadeta a la plaça de l’Ajuntament. A més, els assistents podran gaudir de concerts, actuacions de dansa, desfilades de Moros i Cristians, degustacions de productes artesanals i activitats infantils. Podeu consultar tota la programació al següent enllaç.

La Costera comptarà també amb un esdeveniment atractiu, ‘Tasta la Font’, la primera edició de la Fira Gastronòmica i del Vi de la Font de la Figuera. En aquesta mostra s’oferirà una degustació de productes locals i típics combinada amb una àmplia oferta d’artesania i art. La mostra, emplaçada a la plaça de l’Església, albergarà també música en directe del grup local La trifàsica i comptarà amb les actuacions de Levelband i de l’humorista Eugeni Alemany, qui serà l’encarregat de conduir l’inici d’aquesta mostra gastronòmica. Si voleu més informació, només heu de punxar en aquest enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa