El programa de ràdio La Represa entrevista l'exconseller Joan Romero

14 octubre 2016 01:00h
Joan Romero.

RedactaVeu / Godella.

L'exconseller Joan Romero és l'entrevistat d'aquesta setmana a La Represa, el programa de Ràdio Godella. Aquest catedràtic de Geografia de la UV, Joan Romero, ha dedicat la seua trajectòria vital a l'educació, tant com a professor com en la gestió pública, on sempre ha procurat “ser el més útil possible”

Romero inicia l'entrevista reconeixent-se com a professor, ja que segons indica és l'ofici amb què s'identifica. A més, les seues etapes en la gestió pública han estat sempre vinculades amb l'educació, per la qual cosa reconeix que la seua trajectòria vital ha estat marcada pel “gran respecte que li tinc a l'educació”.
 

Vídeo: Canal La Represa.

L'entrevistat és un prolífic articulista i assagista que reflexiona al llarg del programa sobre la socialdemocràcia i el futur d'aquesta, amb reptes al davant sobre com saber gestionar un escenari on diferents forces representen aquest espai, amb les seues matisacions. Les reflexions d'aquesta entrevista giren al voltant del llibre Desde la margen izquierda, encara que recentment també presentarà un nou escrit, en col·laboració amb Antoni Ariño, titulat La secesión de los ricos

La Represa, des de Ràdio Godella, emet per a la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes i les ràdios universitàries de la UPV i UJI. L'entrevista, que s’estrena a Ràdio Godella a les 11.00h de divendres14 d'octubre, també es reemet a altres emissores com Mislata Ràdio, Alzira Ràdio, Ràdio L'Om de Picassent, VOX UJi Ràdio, UPV Ràdio i moltes altres més.

La Veu
 
next