Diari La Veu del País Valencià
Correa diu que va traslladar les seues empreses a València ‘amb Paco Camps’

EP / Madrid.

El capitost de la ‘Gürtel’, Francisco Correa, ha manifestat aquest dijous durant la seua declaració en el judici pel ‘cas Gürtel’ que la relació de les seues empreses amb el PP va concloure entre 2004 i 2005 atès que el que fóra el seu soci i exsecretario d’Organitzaci del partit a Galícia, Pablo Crespo, no tenia bona relació amb Mariano Rajoy. “No hi havia química”, ha postil·lat.

Correa, a l’hora d’explicar com va cessar l’activitat de les seves empreses amb el PP espanyol, ha assenyalat a preguntes de la fiscal Concepción Sabadell que ell, “sincerament”, treballava “amb tot l’equip de José María Aznar”. Per això, quan Mariano Rajoy va ser designat president del partit, i com Crespo no tenia bona relació amb ell, l’activitat de les seues empreses es va traslladar a València “amb Paco Camps”.

En aquest moment, segons ha explicat, se li va dir en “un estil que no va ser molt correcte” i que a Correa no li “va agradar” que la seua etapa amb el PP, “havia acabat” perquè havia entrat un nou president.

Per això, van començar a treballar amb altres empreses a Pozuelo de Alarcón (Madrid), amb la també acusada Isabel Jordán, on ha puntualizat que els anava “molt bé”, i que després van començar a actuar a València.

Comparteix

Icona de pantalla completa