Jordi Sebastià (Compromís) deixa de ser eurodiputat i cedeix el seu lloc a Equo

Aquest canvi respon al compliment del pacte de Primavera Europea, l'agrupació política a qual ambdós pertanyen
11 octubre 2016 01:00h
Jordi Sebastià.

EP / València.

El fins ara eurodiputat valencià Jordi Sebastià (Compromís) ha deixat el seu escó en el Parlament Europeu en favor de Florent Marcellesi (Equo), complint així el pacte a què arribaren dins de l'agrupació política Primavera Europea, nom de la coalició amb la qual es van presentar tots dos partits a les eleccions europees de 2014.

Marcellesi ha acatat la Constitució davant la Junta Electoral Central sota el jurament de defensar els drets de les persones i el nostre entorn. "Acate la constitució per a defensar els drets de les persones dins dels límits del planeta, respectant la resta d'éssers vius", ha dit.

"És temps de crisi a Europa i Espanya. Enfront de l'auge de l'extrema dreta i la mort lenta de la socialdemocràcia, el nostre país i el nostre continent demanden alternatives. En aquest context, l'ecologia política és més que mai útil i necessària en la construcció d'una visió alternativa, creïble i il·lusionant amb la qual assentar un model just, ecològic i sostenible", ha agregat el nou eurodiputat.
 
next