Diari La Veu del País Valencià
La Veu fitxa Xavi Castillo per a informar de l’actualitat amb humor 
RedactaVeu / València

Preparats per a rebentar-se a riure? No caldrà esperar molt, només unes poques hores perquè a partir d’aquest dimecres dia 12, els lectors i seguidors a les xarxes de La Veu podreu gaudir en exclusiva del primer dels vídeos protagonitzats per Xavi Castillo i realitzats per a aquest diari en els quals el genial humorista farà un repàs de l’actualitat des de la seua àcida i corrosiva visió.

Açò ha sigut possible gràcies a l’acord de col·laboració al qual han arribat La Veu i la companyia valenciana Pot de Plom Teatre, mitjançant el qual el còmic alcoià informarà de forma periòdica dels temes de més actualitat del País Valencià i de la resta del món des del seu particular i sempre divertit punt de vista.

El primer dels vídeos amb les notícies més rellevants comentades i interpretades pel còmic alcoià i altres membres de Pot de Plom es publicarà aquest dimecres.

Ja ho sabeu, si voleu estar al corrent de l’actualitat d’una manera divertida, esteu atents a la nostra web i xarxes socials (Facebook, Twitter i Google+). Només una advertència, aquest diari no es fa responsable de les incontinències fisiològiques que el visionatge d’aquests vídeos poden provocar en els seus espectadors i espectadores…

Comparteix

Icona de pantalla completa