Baldoví: El govern valencià 'no corre perill'

9 octubre 2016 01:00h
Joan Baldoví.

Europa press / València.

El diputat de Compromís en el Congrés Joan Baldoví, no creu que l’Acord del Botànic, estiga en perill i, encara que ha lamentat que el PSOE "finalment haja optat perquè Mariano Rajoy siga president", ha assegurat que són "àmbits diferents" i que "el poble valencià va votar clarament per un canvi".

Baldoví s'ha pronunciat en aquests termes abans d'assistir aquest diumenge a l'acte commemoratiu del 9 d'Octubre, al Palau de la Generalitat, quan ha sigut preguntat per si considera que existeix un "distanciament" entre Compromís i Podem després que la formació apuntara a la possibilitat de retirar el seu suport al PSOE en governs autonòmics si els socialistes facilitaren una investidura de Mariano Rajoy. “Els companys de Podem, al final, entendran que l'important és mantenir l'estabilitat d'un govern del canvi" ha afegit.

Sobre aquest tema, el diputat ha assenyalat que "allò fonamental en la Generalitat és mantenir l'estabilitat". "Nosaltres mai posarem en perill l'estabilitat del Govern valencià", ha asseverat, al mateix temps que ha lamentat que els socialistes "finalment hagen optat perquè Rajoy siga president". No obstant açò, "entenem que són àmbits diferents i que el poble valencià va votar clarament per un canvi", ha manifestat.

La Veu
 
next