Diari La Veu del País Valencià
El socialista valencià José Muñoz, en la gestora aprovada pel Comitè Federal del PSOE
Madrid / EP

El Comitè Federal del PSOE ha aprovat la comissió gestora que dirigirà el PSOE fins al pròxim Congrés, amb Javier Fernández com a president. Entre els onze membres que componen aquest òrgan, hi ha dues persones de confiança de la presidenta andalusa, Susana Díaz, el portaveu socialista en el Parlament andalús, Mario Jiménez, i la diputada del PSOE de Còrdova María Jesús Serrano.

Formen part d’aquesta gestora un expresident regional, el balear Francesc Antic i dos membres de la federació extremenya, la secretària d’Organització, Asunción Godoy i la regidora Soraya Vega.

Completen la llista dels integrants José Muñoz Lladró, capdavanter de les joventuts socialistes valencianes i portaveu adjunt en les Corts Valencianes; María Dolores Padrón, dirigent local canària; Ricardo Cortés, diputat regional a Cantàbria, i Francisco Ocón, ‘número dos’ de César Luena com a secretari d’Organització del PSOE de La Rioja.

En total, onze socialistes componen aquesta comissió gestora que haurà de conduir el PSOE al seu pròxim Congrés Federal, encara que el nom de l’integrant del PSC no es coneixerà fins que la federació catalana celebre el seu Congrés.

Segons ha explicat l’exportaveu del Grup Socialista Soraya Rodríguez, la composició de la gestora s’ha aprovat per la pràctica unanimitat del Comitè Federal, ja que solament s’ha registrat una abstenció i un vot en contra. No obstant això, la majoria dels membres d’aquest òrgan afins al exsecretari general, Pedro Sánchez, havien anat abandonant la reunió i no van participar en la votació.

Comparteix

Icona de pantalla completa