Ximo Puig: ‘Els crítics a Pedro Sánchez no som una banda’

L'Executiva deixaria de tenir interlocució com a tal i ha apostat per "bastir ponts, no cavar més la fossa" i establir un diàleg "assenyat"
29 setembre 2016 01:00h

RedactaVeu / EP / València.

El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha manifestat que els 17 membres crítics de la Comissió Executiva Federal del PSOE que han presentat la seua renúncia –entre els quals s’hi troba– "no són una banda". "No hi ha un grup, açò no és una banda i no va de grups, va de posicions polítiques", ha asseverat.

Així ho ha recalcat el líder dels socialistes valencians als mitjans de comunicació sobre la crisi oberta en el PSOE després de la dimissió de 17 membres de la Comissió Executiva Federal crítics amb la gestió del secretari general, Pedro Sánchez.

Interrogat per qui veu ara com a autoritat en el partit, Puig ha declarat que, en la situació actual, l'Executiva deixaria de tenir interlocució com a tal i ha apostat per "bastir ponts, no cavar més la fossa" i establir un diàleg "assenyat".

Sobre l'impacte electoral que pot tenir l'acció dels crítics, el 'president' valencià ha fet notar que "impacte electoral ja hi ha hagut i que del que es tracta és de remuntar, no de continuar descendint".

També s'ha referit a la consellera de Sanitat Universal del Govern valencià i secretària d'Igualtat del PSOE, Carmen Montón, que no es troba entre els crítics a Sánchez però que hui no ha acudit a l'Executiva del PSOE. Sobre ella, Puig ha comentat que segueix mantenint la seua confiança "com a representant de la gestió de la sanitat pública valenciana".


La Veu
 
next