Diari La Veu del País Valencià
El Mancomunitat de Municipis de la Safor, epicentre del raspall

PilotaVeu / València.

El passat divendres va ser presentat a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor un torneig que és, sens dubte, un dels més prestigiosos en la modalitat del raspall i que any rere any, aquesta mancomunitat aposta per ell, aquest any ja va per la seua XIX edició i un any més s’ha volgut confeccionar dues categories, una de juvenils i una altra de professionals formant quatre equips per categoria.

A la presentació van acudir molts dels pilotaris que jugaran el trofeu i l’acte va estar presidit per Salvador Femenia, president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, que va destacar la joventut dels jugadors del trofeu així com la competitivitat dels equips ja que este any els veu molt igualtats.

Seran dues semifinals, dues partides pel tercer i quart lloc i les dues finals. On la lluita per ser campió en aquesta edició començaran el pròxim dimarts al nou trinquet d’Oliva.

Salvador Femenia, president de la Mancomunitat de Municipis de la Safor junt a pilotaris i l’organitzador del trofeu. Fotografia: VN.

Al trinquet d’Oliva s’anuncia en la jornada inaugural les dues primeres semifinals que enfrontarà en la categoria juvenils a Salelles, jugador local i Seve de Castelló de la Ribera contra Ximo de Castelló de Rugat i Borja de Navarrés. A continuació serà l’hora dels professionals on Punxa i Coeter II es veuran les cares amb Vercher, Dorín i Roberto partida on el jove rest de Piles serà dubte fins a última hora per unes molèsties al dit.
Cartell Semifinals Oliva.

La segona jornada tindrà lloc al trinquet de Piles divendres 30, amb la mateixa dinàmica i obrint la vesprada els juvenils amb David i Ricardet II contra Salvà i Raül G. tres dels quatre jugadors del poble del Genovés i un de Pedreguer. Això serà la prèvia, partida que donarà peu a la segona semifinal on Moltó i Brisca lluitaran per accedir a la final contra Ian, Canari i Néstor.

Cartell semifinals Piles. Fotografia: Val Net.
Els perdedors de les partides d’Oliva i Piles, s’enfrontaran pel tercer i quart lloc en un dia molt especial per als valencians, el 9 d’octubre, on els bons valencians solen acudir al trinquet.

I el dia gran serà el dilluns 10 d’octubre al trinquet de Xeraco, lloc escollit per celebrar les dues finals, la de juvenils i la de professionals.

Comparteix

Icona de pantalla completa