Diari La Veu del País Valencià
Cultura convoca les ajudes per a la realització de festivals audiovisuals
RedactaVeu / València

L’Institut Valencià de Cultura ha convocat les ajudes per a la realització de festivals audiovisuals amb les quals “dona suport a la realització d’activitats de caràcter audiovisual a xicotetes poblacions que, d’una altra manera, no tindrien accés a les projeccions audiovisuals”.

Aquestes ajudes, que arriben fins als 60.000 euros, també suposen un incentiu per a la realització de festivals de cinema al País Valencià.

Segons la Generalitat Valenciana, els festivals són “un nucli important de creació i difusió de la cultura audiovisual” i resulten “fonamentals” per a les infraestructures culturals del País Valencià, “ja que actuen també com a atractiu turístic per a moltes localitats”.

Podran sol·licitar aquestes ajudes les corporacions locals, organismes dependents d’aquestes i pertanyents al sector públic i les entitats sense ànim de lucre amb personalitat jurídica que organitzen i duguen a terme festivals i esdeveniments singulars de caràcter audiovisual a les comarques del País Valencià.

Està previst concedir un màxim de 20 ajudes, sense que en cap cas l’import de qualsevol d’aquestes supere els 6.000 euros. El termini de presentació de sol·licituds serà de 15 dies naturals a partir de l’endemà de la publicació de la present convocatòria en el Diari Oficial del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa