Diari La Veu del País Valencià
Taller de musicoteràpia a València pel Dia Mundial de l’Alzheimer
RedactaVeu / València

La Ciutat de les Arts i les Ciències organitza el taller de musicoteràpia “Remembering the music” amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer –que se celebra aquest 21 de setembre− en què participaran 5 malalts en estat inicial acompanyats pels seus familiars.

Dos músics de Berklee, coordinats pel professor Casey Driessen, interpretaran les cançons que els musicoterapeutes han identificat com a repertori biogràfic de referència dels pacients. Durant el taller guiat per les reconegudes musicoterapeutes Fátima Pérez i Suzanne Hanser, es realitzaran activitats d’expressió corporal, interpretació musical i relaxació.

Aquesta acció especial naix fruit de la col·laboració entre la Ciutat de les Arts i les Ciències i l’Associació de Familiars d’Alzheimer de València (AFAV) i compta amb el suport de Berklee College of Music i la Fundació Alzheimer Espanya. El taller es realitzarà d’11.00 a 12.30 hores en la Sala Polivalent del Museu, ubicada en la planta baixa.

A la vesprada, de 17 a 19 hores, també en la Sala Polivalent del Museu, tindrà lloc una trobada d’experts nacionals i locals sobre Musicoteràpia. Durant la sessió es presentaran les conclusions del taller de musicoteràpia i es plantejaran noves línies futures de treball en equip.

Comparteix

Icona de pantalla completa