Ràdio Godella homenatja Ignasi Pinazo amb un programa monogràfic

El programa ‘La Represa’ dedica, a la figura d'Ignasi Pinazo, un monogràfic, per al qual ha comptat amb la participació de l'historiador Vicent Baydal i del director del Museu de Belles Arts, Jose Ignacio Casar Pinazo, besnét del pintor.
19 setembre 2016 01:00h
L\'historiador Vicent Baydal i el director del Museu de Belles Arts de València, José Ignacio Casar Pinazo.
RedactaVeu / Godella

“La Represa”, el programa d'entrevistes “de trellat” de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes enregistrat a Ràdio Godella ha estat qui ha acollit un especial homenatge al pintor en el centenari de la seua desaparició. L'historiador Vicent Baydal i el director del Museu de Belles Arts de València, Jose Ignacio Casar Pinazo, han estat els convidats de luxe per a un programa que arriba en el moment àlgid de les celebracions de l'Any Pinazo.

Al programa, des d'una òptica didàctica, però amena, pròpia del format radiofònic, s'analitza la trajectòria vital i artística del pintor valencià establert a Godella. Els dos convidats resulten ser grans coneixedors de la figura d'Ignasi Pinazo Camarlench, ja que dóna la casualitat que el director del Museu de Belles Arts, Casar Pinazo, és el besnét de l'artista. La Represa s'estrena a l'emissora municipal de Godella cada divendres a les 11 h i actualment s'emet en vora 10 emissores de ràdio d'arreu del País Valencià.
 
Quaranta-uné programa de La Represa, emés a Ràdio Godella el 16 de setembre de 2016.
 
La Veu
 
next