Diari La Veu del País Valencià
Francisco Camps amenaça de querellar-se: ‘Ni contractes, ni favors, ni caixes B’
EP / València

L’expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps ha desmentit “rotundament” la seua implicació en el ‘cas Imelsa’ i ha amenaçat de querellar-se contra qui l’implique directament o indirectament, qui el calumnie o injurie i qui taque “fins i tot lleument” el seu honor.

Així s’ha manifestat l’excap del Consell en un comunicat difós després de l’aixecament del secret de sumari de la peça principal del ‘cas Imelsa’ i conèixer-se que l’exgerent d’aqueixa empresa, Marcos Benavent, implica Francisco Camps, els exvicepresidents del Consell Víctor Campos i Gerardo Camps i l’expresident de la corporació provincial Alfonso Rus en el cobrament i repartiment de comissions il·legals que provenien d’adjudicació de col·legis.

Sobre aquest tema, Camps assevera: “Desmentisc rotundament la informació que m’implica en el cas anomenat Taula. Em ratifique en la roda de premsa que vaig donar el gener passat sobre aquesta qüestió”.

“Ni contractes, ni favors, ni caixes B, ni finançament irregular, ni cobraments, ni connexió amb la seu nacional del PP, ni converses de cap tipus amb els implicats en aquest assumpte que desconec absolutament”, sentencia.

Així mateix, Camps avança que demanarà deducció de testimoniatge per a querellar-se contra qui l’implique directament o indirectament, qui el calumnie o l’injurie i qui taque “fins i tot lleument” el seu honor.

Comparteix

Icona de pantalla completa