Diari La Veu del País Valencià
Xavi Castillo i El Mundo tanquen la seua polèmica sobre la paròdia de Rus
RedactaVeu / València

L’humorista de la companyia Pot de Plom, Xavi Castillo, i El Mundo han donat per “tancada” la polèmica originada arran de la presumpta manipulació, denunciada en un primer moment per la companyia teatral, per part de la delegació valenciana del rotatiu en fer creure, en la seua primera informació, que els protagonistes de la paròdia increparen Alfonso Rus divendres passat, quan va acudir a declarar als jutjats.

Així, Pot de Plom ha publicat al seu mur de Facebook un comunicat en què manifesta: ”Volem tancar la polèmica amb El Mundo generada ahir al voltant de la notícia de la nostra paròdia de Rus a la Ciutat de la Justícia. Hem parlat amb la direcció del diari i el periodista que es trobava a la porta dels jutjats, i ens ha quedat clar que no hi havia cap mala intenció en la forma de transmetre la informació, és a dir, NO HI HAVIA CAP INTENCIÓ DE MANIPULACIÓ. Un material que els arribà de l’agència EFE, barrejat amb un titular desafortunat (on apareix el terme “increpar”), va donar peu que la informació s’interpretara d’una manera que no era correcta”.

Segons continua explicant Pot de Plom, “per la nostra part ha quedat clar, i no tenim cap intenció d’alimentar polèmiques estèrils. Dit açò, compartim la notícia tal com es pot trobar ara a la seua pàgina web”.

Per la seua banda, també el director de la delegació a València del diari El Mundo, Xavier Borràs, s’ha pronunciat en el mateix sentit en publicar al seu compter de Twitter: “Després d’una intensa xarrada amb Xavi Castillo done per conclosa la polèmica per la seua aparició en la declaració de Rus”.

Comparteix

Icona de pantalla completa