Diari La Veu del País Valencià
Diumenge Sueca celebra la final del 56é Concurs Internacional de Paella Valenciana

RedactaVeu / Sueca.

El pròxim diumenge, 11 de setembre, Sueca tornarà a celebrar la cita amb què la capital riberenca posa punt final a les seues Festes Majors cada any, el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca. El passeig de l’Estació ja està a punt, un any més, per a rebre tots els xefs que participaran en la 56a edició d’aquest concurs, el certamen gastronòmic degà a l’Estat espanyol.

Després d’una cuidada selecció a la qual han concorregut nombrosos i prestigiosos restaurants de tot el món (uns quaranta restaurants valencians) competiran el pròxim diumenge per a fer-se amb el títol de la “millor paella del món 2016”.

Foto: Twitter Concurs Internacional de Paella Valenciana.

Enguany es comptarà amb xefs vinguts de diferents ciutats, com ara El Palmar, Alboraia, Còrdova, Madrid, Granada o Eivissa i, també, hi haurà participants d’altres països, com ara els guanyadors de les respectives semifinals internacionals d’aquesta edició celebrades a Japó, França, EUA o Austràlia. Cal destacar sobretot la major representació suecana al certamen, en comparació amb edicions anteriors. Un total de cinc participants locals formaran part de la final del certamen: Els restaurants London, La Fi de la Fam, Sequial 20, el Bar-Restaurant Llopis i el Bar-Restaurant Nano.

Paellers d’Honor i ambaixadors

Pel que fa als Paellers d’Honor, l’organització del Concurs ha decidit atorgar aquests reconeixements honorífics a la Confederació Empresarial d’Hostaleria i Turisme valenciana (CONHOSTUR), a la Xarxa de Centres de Turisme valenciana i a Rafael Blasco, cap de cuina i formador dels Centres de Turisme. A més, l’organització nomenarà també en aquesta edició dos nous ambaixadors de la paella valenciana al món.

Nou lloc web

En aquesta edició el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca estrena nou lloc web, una renovada pàgina que ofereix tota la informació refent al concurs, les seus fases prèvies, un històric dels guanyadors, una entrevista exclusiva a l’actual guanyador del concurs, Julián García, i la recepta original de la paella valenciana de Sueca per la qual es regeixen els concursants.

Comparteix

Icona de pantalla completa