Diari La Veu del País Valencià
Sis instagramers britànics recorren terres valencianes per mostrar les seues virtuts

RedactaVeu / EP / València.

L’Agència Valenciana del Turisme ha organitzat un viatge de premsa d’instagramers britànics en col·laboració amb Visit Benidorm i l’Oficina Espanyola de Turisme a Londres. Des del passat 1 de setembre i fins a diumenge que ve, sis instagramers, pertanyents tots ells al grup Igerslondon, estan visitant Benidorm i València.

A Benidorm, els instagramers han visitat les platges, han provat la gastronomia mediterrània i l’oferta d’oci. També han recorregut amb bicicleta paratges naturals com el parc de Serra Gelada, visitat els parcs temàtics i contemplat les millors vistes de Benidorm des de diferents punts de la ciutat.

A València, recorreran a partir d’aquest dissabte espais urbans com el nucli històric, el Cabanyal, la Marina Real, el barri de Russafa i la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Els instagramers, a través de hashtags que han creat per a l’ocasió, estan publicant fotos de la seua visita en els seus comptes per a compartir-les amb els seus seguidors, algunes de les quals podeu veure en el següent enllaç.

Imatge de grup dels instagramers en Benidorm. Foto: igerslondon.

La Generalitat considera que la rellevància que han cobrat les xarxes socials en la promoció de les destinacions turístiques fa que aquest tipus de viatges “siguen una plataforma de promoció imprescindible per a les destinacions turístiques valencians, que d’aquesta forma aconsegueixen arribar a potencials visitants d’una forma immediata”.

L’Estat espanyol és el primer país de destinació turística per als britànics amb una quota del 20,4%, seguit per França, Irlanda, Itàlia i Alemanya. Pel que fa al País Valencià, el Regne Unit és el principal emissor, amb una quota sobre el total de turistes estrangers rebuts de més del 31,9% en 2015.

Comparteix

Icona de pantalla completa