Diari La Veu del País Valencià
Jordi Sebastià fa una crida a participar en la 2a Festa Estellés a Brussel·les
RedactaVeu / Brussel·les

L’eurodiputat de Compromís Jordi Sebastià ha animat el públic, a través d’una publicació en el seu mur de Facebook, a participar en la 2a Festa Estellés organitzada per Compromís i prevista per al pròxim 8 de setembre, a les 19.30 hores, en el Centre De Vaarkapaen de Brussel·les.

En aquest sentit, Sebastià apunta: “Ací estic a la Plaça Comunal de Molenbeek, abans de comprovar que al local De Vaarkapaen tot està preparat, i ací teniu un resum del projecte “Sis veus per al poeta” que podreu escoltar els que vingueu”. El text s’acompanya d’un vídeo de l’extinta Canal 9 sobre aquest esdeveniment musical dedicat al poeta i periodista de Burjassot.

I és que durant aquesta 2a Festa Estellés a Brussel·les es reivindicarà la figura i l’obra d’Estellés “recitant la seua poesia, celebrant un sopar entre amics i escoltant un poc de bona música, enguany amb l’actuació del projecte ‘Sis veus per al poeta’. Enguany, a més, li donem un caire de reivindicació social”, segons explica el mateix Sebastià al seu mur.

>

El sopar tindrà lloc al centre cívic De Vaartkapoen, en el barri de Molenbeek, “el que els media van condemnar com a “viver de gihadistes” i que no és més que un barri humil amb molta gent que lluita per tenir una vida normal”, segons explica Sebastià. El càtering correrà a càrrec del menjador social “Les uns et les autres”, del mateix barri.

“Jo crec que a Estellés li agradaria molt. Veniu?”, apunta finalment Sebastià.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa