Diari La Veu del País Valencià
El CDR la Safor presenta tres videoclips sobre el riu Serpis al Congrés Ibèric de l’Aigua
RedactaVeu / Beniarjó

El Centre de Desenvolupament Rural la Safor i l’Escola de la Terra presenten al IX Congrés Ibèric de Gestió i Planificació de l’Aigua tres videoclips didàctics sobre el ‘Serpis, riu viu’. El congrés se celebrarà a València els dies 7, 8 i 9 de setembre.

L’organització del Congrés de l’Aigua ha elegit els videoclips del CDR la Safor per projectar-los, juntament amb altres vídeos artístics també relacionats amb l’aigua.

Els videoclips del CDR la Safor han estat produïts per Pruna Estudi Creatiu i ha comptat amb la participació de l’ambientòleg Ismael Aznar.

El primer videoclip Recordant el passat explica amb testimonis d’Almoines, Beniarjó, Potries i Vilallonga la relació de la gent d’aquests municipis amb el seu entorn i com recorden el riu Serpis. El segon clip parla sobre la Modificació del paisatge i el tercer sobre l’Alteració de l’ecosistema del riu Serpis.

El primer clip ja es pot veure a Youtube, encara que els altres es presentaran en les pròximes setmanes. Segons expliquen des del CDR la Safor, l’objectiu és que “els habitants de la Safor se sensibilitzen sobre la situació del riu Serpis i es recuperen els seus usos tradicionals”.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa