Diari La Veu del País Valencià
La Festa Estellés tanca el festival de ‘Literatura a la Plaça’ de Benifairó de la Valldigna
RedactaVeu / Benifairó de la Valldigna.

El proper divendres dia 9 de setembre, a la plaça Major de Benifairó de la Valldigna (la Safor), se celebrarà la III Festa Estellés que tancarà el festival de Literatura a la Plaça que la vila saforenca està celebrant des de fa mesos. L’Ajuntament, qui organitza la Festa Estellés, convida els veins i “tots aquells que vulguen visitar Benifairó i passar unes hores de festa al voltant de la poesia”. La Festa Estellés és l’últim dels actes del festival Literatura a la Plaça que s’ha desenvolupat al llarg de l’estiu, per això, “res millor que una festa dedicada al gran poeta valencià Vicent Andrés Estellés per tancar el festival. Un final de caràcter festiu i obert a tothom, que és el que caracteritza la Literatura a la Plaça des de la seua primera edició”, han explicat des de l’organització.

Així, a partir de les 20h, començarà aquesta tercera edició amb la presentació del darrer poemari de Maria Josep Escrivà, qui, acompanyada per l’editor d’Edicions del Buc, Francesc Bononad, portarà fins a la plaça la seua Serena Barca.

A les 21.30h, començarà el sopar d’entrepà i cabasset que conclourà amb l’actuació d’Eugeni Alemany, qui portarà fins a la plaça el seu espectacle En persona guanye.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa