Diari La Veu del País Valencià
Morera nega la ruptura del Bloc: ‘Cada vegada està més fort’

RedactaVeu / València.

El coportaveu de Compromís, president de les Corts Valencianes i president del Bloc, Enric Morera, ha negat que existisca una ruptura en el Bloc, “més aviat tot el contrari”, ha postil·lat, al mateix temps que ha destacat que el fins ara vicealcalde de Castelló i membre del Bloc, Enric Nomdedéu, designat nou secretari autonòmic d’Ocupació, “compleix políticament i professionalment” l’encàrrec que va fer el conseller d’Economia, Rafa Climent, al partit.

Després de la reunió del dimarts, una part dels membres de l’executiva nacional del Bloc, entre ells Rafa Carbonell, van denunciar la falta de consens en la designació de Nomdedéu i van alertar d’una situació “de ruptura” i que va avançar La Veu.

No obstant açò, Morera ha afirmat sobre Nomdedéu que l’executiva del partit ha assumit la petició del conseller Rafael Climent i ha aprovat una proposta, que era nomenar un nou secretari autonòmic d’Ocupació: “I tot dins de la normalitat i d’una potenciació de la Conselleria per instruir la gran responsabilitat que tenim, que és recuperar els nivells d’ocupació”, ha dit.

Així, ha insistit que el que ha fet l’executiu és acceptar la proposta del conseller: “Plena normalitat amb les decisions internes per consolidar una acció de govern positiva i que encara ho serà més”, ha postil·lat.

Sobre Nomdedéu, ha ressaltat que és una persona que “compleix políticament i professionalment l’encàrrec que se’ns ha fet”. Preguntat per si existeix ruptura dins del partit arran d’aquest nomenament, Morera ha afirmat que açò “no té res a veure amb la realitat, al contrari”.

“El Bloc −ha agregat− cada vegada està més fort, més consolidat i té una missió molt clara de donar suport a un govern per a traure aquest país i aquest poble de la gravíssima situació que ens han deixat les polítiques de dreta”.

Comparteix

Icona de pantalla completa