Diari La Veu del País Valencià
Sánchez defensa el seu ‘no’ per evitar una “legislatura del xantatge”

ACN / Madrid.

La intervenció del líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha reprès, aquest dimecres, el debat d’investidura al Congrés dels Diputats. El dirigent socialista ha reiterat el ‘no’ dels seus diputats a la candidatura de Mariano Rajoy per no caure en una “legislatura de xantatge”.

“Si per una mala entesa responsabilitat d’estat” el PSOE donés suport a Rajoy per revalidar la presidència també ho hauria de fer, per exemple, de cara als pressupostos, ha vaticinat. Sánchez ha recriminat a Rajoy que vulga “monopolitzar el patriotisme”. Les propostes, “a banda de ser patriòtiques, es necessita que siguen encertades, i la seua no ho és”, ha etzibat.

Per tot plegat, ha advertit que només és en mans de Rajoy la “incapacitat” per trobar suports a la cambra. “Ningú més n’és responsable”. Durant el seu discurs, el dirigent socialista ha passat molt per damunt de la qüestió catalana i ha retret al president del Govern espanyol en funcions la falta de cooperació amb Catalunya , que no entenga “la diversitat” i haver “aguditzat” la crisi territorial.

Comparteix

Icona de pantalla completa