Diari La Veu del País Valencià
Benicàssim acull per 1a vegada l’internacional Nickelodeon Slime Fest

EP / Castelló de la Plana.

Benicàssim (Plana Alta) acollirà, a partir d’aquest divendres, per primera vegada i durant tres dies, amb un patrocini de 18.150 euros per part de la Diputació, el Nickelodeon Slime Fest, un esdeveniment adreçat al públic familiar que ja el passat any va congregar a Madrid, en un sol dia, més de 10.000 persones i que ja ha passat per Austràlia i Estats Units, segons ha informat la institució provincial en un comunicat.

Es tracta d’una convocatòria musical amb repercussió internacional que “servirà de fermall d’or a un estiu en el qual la nostra província ha reforçat la seua posició com a capital europea de la música”, segons ha explicat el vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, qui ha posat en valor la iniciativa ‘Castelló, Terra de Festivals’ que ha permès “convertir la nostra província en la protagonista estiuenca per a més de 600.000 turistes que han pogut aprofitar de primera mà els innombrables encants que aquesta terra d’oportunitats ofereix als qui ens visiten”.

Es preveu que el Nickelodeon Slime Fest atraga 8.000 visitants durant cadascun dels tres dies que s’omplirà de música, activitats i diversió per a tots els públics al recinte situat en Els Teresetes.

‘Castelló, Terra de festivals’

La Diputació ha destinat 400.000 euros a les tres grans cites estivals que, al costat del Nickelodeon Fest que arranca aquest divendres, componen ‘Castelló, Terra de festivals’. Així, als 18.150 de patrocini per a la primera edició de l’Slime Fest, cal sumar els 92.000 euros destinats al Rototom, 117.000 euros per a patrocinar el FIB i els 172.850 euros mitjançant que la Diputació ha donat en suport a l’Arenal Sound per a la seua organització.

Per a fidelitzar el visitant que arriba a la província a través dels grans festivals i desestacionalitzar el turisme, des de la Diputació, i en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris de l’Hostaleria i el Turisme (ASHOTUR), s’ha gestat ‘Fideliza Castelló’. Es tracta d’una targeta que ofereix als assistents als grans festivals de la província descomptes del 10 per cent en allotjaments hotelers adherits a la iniciativa durant qualsevol època de l’any, a excepció de la celebració dels festivals.

Comparteix

Icona de pantalla completa