C’s fa la vista grossa sobre Clavell (PP), processat per 4 delictes quan era alcalde

Villegas, sobre l’actual diputat al Congrés dels Diputats i exalcalde de la Vall d'Uixó: "No és el mateix clavar la pota que clavar la mà en la caixa”
24 agost 2016 01:00h

RedactaVeu / Madrid.

El que començà com un tsunami contra la corrupció per part de Ciutadans comença a desfer-se com un gelat al sol. I és que les negociacions per a formar govern a l’Estat entre C’s i el PP fan veure que el partit d’Albert Rivera ja ha baixat el llistó sobre el pacte anticorrupció que havia plantejat en les sis condicions per a negociar la investidura de Mariano Rajoy.

El penúltim capítol s’obre i la “vertadera lluita” contra la corrupció de C’s s’ha comprovat quan els periodistes han preguntat José Manuel Villegas, vicesecretari general del partit taronja, sobre el cas de l’actual diputat al Congrés i exalcalde de la Vall d’Uixó, Òscar Clavell,  que està sent investigat per autoritzar, quan era alcalde, el pagament de 700.000 euros en factures malgrat l'oposició dels funcionaris, entre altres presumptes delictes.

La formació de Rivera ha començat, llavors, a discutir què és i que no és corrupció. "No és el mateix clavar la pota que clavar la mà en la caixa. La mala praxi en la gestió política no és corrupció política", ha assegurat Villegas.

Mentrestant, des del PP, Fernando Martínez-Maillo ha agraït aquesta postura de C's i ha subratllat que el de Clavell no és un cas de corrupció sinó una "prevaricació administrativa".

D'altra banda, el PSPV acusa Clavell de presumptes irregularitats en els nínxols del cementeri municipal de Vall d'Uixó. El partit socialista va denunciar, a l'abril, que el cementeri contenia nínxols buits amb noms falsos -de persones que no figuren en el cens-. El propòsit seria, pel que sembla, acontentar els votants amb places ben situades en el cementeri. 
next