Diari La Veu del País Valencià
Rescaten un voltor lleonat a una terrassa d’un hotel de Benidorm

Europa press / Benidorm.

El personal d’Aus Rapaces del parc zoològic de Mundomar de Benidorm (la Marina Baixa), s’ha desplaçat aquest dimarts fins al centre urbà de Benidorm per a rescatar un voltor lleonat que, desorientat, ha sigut localitzat en les terrasses d’un concorregut hotel de la zona, segons ha informat el parc.

Prèviament, l’animal ja havia sigut vist, al voltant del migdia, sobrevolant les platges de la zona de Llevant fins que, finalment, ha anat a parar a l’hotel.

La Policia Local de Benidorm ha donat avís al personal de Mundomar que s’ha personat en el lloc amb l’objectiu de poder rescatar el voltor i reintroduir-lo, de nou, en el seu hàbitat natural. El voltor ha sigut portat al parc Mundomar on l’equip veterinari del complex li ha realitzat una exhaustiva revisió.

El parc ha contactat amb la Conselleria de Medi Ambient que ha traslladat el voltor fins al Centre de Recuperació d’Espècies de Santa Faç a Alacant (Alacantí) on l’animal es recupera “favorablement” i dins d’uns pocs dies tornarà al seu medi natural.

Voltor lleonat a Benidorm. Foto: @ZercaBeds.

Foto: @ZercaBeds.

El voltor lleonat a Mundomar (Benidorm, la Marina Baixa). Foto: Mundomar.

Comparteix

Icona de pantalla completa