Diari La Veu del País Valencià
Altea presenta el Fesporrat, que comptarà amb l’actuació d’Aspencat i Oques Grasses

RedactaVeu / Altea.

El Festporrat va nàixer l’any passat i amb aquesta segona edició vol consolidar-se, ja que es tracta, segons el comunicat de l’Ajuntament d’Altea, d’un cartell de luxe. El regidor de Joventut, Pere Barber, ha donat a conèixer la nova edició del Fesporrat; festival que s’emmarca dins de les activitats del Porrat d’Altea i que enguany repeteix amb un cartell de luxe programat per al pròxim 1 d’octubre a partir de les 22h i al mateix emplaçament que l’any passat: la carpa situada al Camí de l’Algar.

El cartell està format pels grups valencians Embolicats, Pellikana i Aspencat i, des de Catalunya, Oques Grasses. El regidor ha afegit també que “en aquesta segona edició hem volgut continuar apostant per la nostra música i hem aconseguit un cartell de primera línia, amb Aspencat i Oques Grasses com a referents, que de segur que fan que el Fesporrat estiga de gom a gom i es repetisca l’èxit d’assistència de l’any passat, quan reunírem al festival prop de 3.000 assistents”.

Pere Barber. Foto: Ajuntament d’Altea.

Barber també indicava que “els quatre grups que actuaran al festival han estrenat disc durant aquest any 2016 i, per tant, serà una oportunitat per poder gaudir dels seus nous directes. A més, el concert d’Aspencat serà un dels pocs que aquest grup realitzarà durant aquest any per la nostra zona”.

Imatge: Ajuntament d’Altea.

L’entrada al festival tindrà un cost de 5€ si es compra anticipadament i de 8€ en taquilla el mateix dia del concert. Els punts de venda que s’han establert són el Centre Juvenil d’Altea i l’Oficina de Correus, encara que s’ampliaran per facilitar la venda d’entrades. A més, està disponible la venda en línia a través de ‘Entradas a tu alcance’ o al següent enllaç.

Comparteix

Icona de pantalla completa