Diari La Veu del País Valencià
Nou servei de Whatsapp per millorar la neteja d’Alacant

Xavier Pérez / Alacant.

L’Ajuntament d’Alacant s’ha reunit aquest matí amb l’UTE-Alicantina, encarregada de la neteja de la ciutat, davant de les queixes veïnals que s’han produït durant l’estiu. El regidor de Medi Ambient, Víctor Domínguez, ha manifestat a La Veu que “el PP ens va deixar un contracte de neteja insuficient per a una ciutat com Alacant”, i per això estan en permanent contacte amb l’UTE, perquè reforce, tant com siga possible, uns 40 efectius, la plantilla de treballadors.

Domínguez ha assenyalat que, quan començà l’estiu, s’incrementaren les “queixes dels veïns, sobretot per la manca de baldeig que ara es reforçarà”.

Per altra part, s’ha ficat en prova un sistema de Whatsapp per als veïns gràcies al qual, en 24 hores, “es resolen les incidències de neteja en el carrer”.

“Per a l’equip de govern, és fonamental que la ciutat estiga neta, seguirem treballant, però recorde que el contracte que va aprovar el PP és totalment insuficient”, ha dit.

La ciutat, amb el turisme, recorda el regidor Victor Domínguez, multiplica la seua densitat de població i carrers, places i parcs registren una major afluència de visites.

Comparteix

Icona de pantalla completa