Diari La Veu del País Valencià
Acumulació de brutícia i grafits a la Torre i les coves de Paterna
RedactaVeu / Paterna

“És un escàndol veure com la brutícia s’acumula en alguns indrets de l’entorn de la Torre i hi ha grafits, fins i tot, a la base de la torre i coves del costat”, es lamenta el portaveu municipal de Compromís en Paterna, Juanma Ramón, qui ha tornat a advocar, com ha fet Compromís en anteriors ocasions, perquè que es prenguen mesures “per donar solució al procés d’abandó i deteriorament de la zona de les coves de la Torre de Paterna”, alhora que exigeix l’aplicació del PEPRI “per garantir la protecció del patrimoni dels i les paterneres”.

Segons Juanma Ramón, “han estat els veïns els qui ens han manifestat el seu malestar per l’abandó de la zona, ja que es tracta d’un dels atractius turístics de Paterna”.
Des de Compromís manifesten que fa més de quatre anys que demanen que s’aplique la normativa que recull el Pla Especial de Protecció i Rehabilitació Integral (PEPRI) de la Torre i el seu entorn, “un pla que durant els governs del Partit Popular va ser paper mullat”.
Intervenció “urgent” per a una Paterna “en condicions”

El portaveu nacionalista denuncia que “tot i l’esforç realitzat a la zona verda, la zona de la Torre i les seues coves continua abandonada”, per la qual cosa “pensem que cal una intervenció urgent per tal de netejar i protegir el nostre patrimoni, especialment davant la proximitat de les festes, durant les quals rebem la visita d’una gran multitud de persones de fora del poble”. A més, “no podem estar organitzant visites guiades a la Paterna antiga i que aquesta no estiga en condicions”.

Segons Compromís, aquesta no és la primera queixa dels veïns de la zona en aquest sentit i reclamen “més atenció”.

Comparteix

Icona de pantalla completa