Diari La Veu del País Valencià
Montiel vol mesures d’ocupació per a la renovació del Pacte del Botànic

Xavier Pérez / València.

Montiel, que segueix treballant durant bona part d’aquest mes d’agost, ha explicat que es pretén iniciar, d’aquesta forma, una reflexió durant aquests dies, tot i que hi haja més dificultats de les habituals per a quadrar les agendes, ja que el president de la Generalitat inicia les seues vacances aquest cap de setmana:” Som conscients de les dificultats de les dates i, per això, hem fet arribar al Sr. Puig i a la Sra. Oltra un primer document de treball, un primer avanç que descriu alguns dels eixos que volem incorporar als ja existents en el Pacte del Botànic”.

El Síndic de Podem ha especificat que les noves línies es concreten en la petició de polítiques d’estímul econòmic, preferentment: “En concret, mesures de foment a l’ocupació, peticions concretes en l’àmbit de les infraestructures (com carreteres i ferrocarrils), canvis per a generar un nou model urbanístic i també mesures que connecten amb la nostra visió de la justícia com a servei públic“.

En el Consell Ciutadà Valencià de Podem, celebrat el passat dia 28 de juliol, el màxim òrgan polític del partit va acordar que s’enviara aquest primer avanç de continguts a Presidència. En aquest document, han participat els diputats i diputades del grup parlamentari de les Corts Valencianes. “Esperem en els pròxims dies un document més complet amb avaluació del que ha sigut el primer any del Botànic i també algunes mesures suggerides pel procés de participació ciutadana que hem obert i pel qual hem rebut quasi 1.000 formularis. Per tant, abans de la represa de l’any polític, durant els últims dies d’agost o primers de setembre, es farà la ronda de reunions necessària per a completar el procés de renovació del Botànic”.

Comparteix

Icona de pantalla completa