Diari La Veu del País Valencià
Descens de 10 graus de temperatura després dels 43 a Ontinyent del diumenge

Redactaveu / València.

El mes d’agost comença al País Valencià amb un descens notable de temperatures ja que aquest dilluns no superaran els 31º després d’un cap de setmana molt calorós en el qual el municipi d’Ontinyent va tornar a aconseguir la temperatura més alta amb 42,9 graus, segons Aemet.

Després d’Ontinyent, on el descens de temperatura anunciat per a hui podria fer caure les màximes fins a 10 graus, es van situar Xàtiva i Llíria, amb 40,7 i 40,2 graus centígrads, respectivament, que van ser al seu torn la segona i tercera temperatura màxima a l’Estat, segons informació subministrada per l’Agència Estatal de Meteorologia.

Aquest dilluns clareja amb intervals nuvolosos a les demarcacions de València i Castelló i poc nuvolós a les comarques del Sud i en les primeres hores poden donar-se precipitacions en els litorals del Golf de València que no es descarta que puguen ser localment forts.

A la vesprada, hi haurà nuvolositat d’evolució diürna a l’interior de la meitat nord, que probablement deixarà alguns ruixats amb tempesta. El vent bufarà de component est fluix en general, amb intervals de moderat en el litoral de les comarques del Sud.

Comparteix

Icona de pantalla completa