Diari La Veu del País Valencià
A subhasta les Harley Davidson que Rita Barberà comprà per a la visita del Papa

Xavier Pérez / València.

Les excentricitats de Rita Barberà com a alcaldessa, i Miquel Domínguez com a regidor de l’Ajuntament de València, continuen eixint a la llum del balafiament que el PP va infringir a les arques públiques, és a dir, a les butxaques del contribuent.

La visita del Papa Benet XVI en 2016 ja ha arribat als jutjats i destacats membres del govern valencià de l’època popular, com Juan Cotino o Pedro García, ja estan a punt d’asseure’s a la banqueta dels acusats en una peça separada de Gürtel.

Però a banda, una de les ocurrències de Rita Barberà per a la vista del Papa al cap i casal va ser comprar sis motos de la prestigiosa marca Harley Davidson perquè la Policia Local escortara el Papamòbil, i que costaren 82.000 euros, segons va manifestar l’alcalde Joan Ribó al diari Levante.

Ribó ho té clar: no vol ni una mostra del balafiament a l’ajuntament i per això en setembre es farà una subhasta per a recuperar els diners d’aquestes motocicletes que estan noves i sols s’han utilitzat per a alguna cavalcada de Reis o per a les visites dels reis d’Espanya.

Així, l’Ajuntament de València subhastarà cinc d’aquestes motos i una es quedarà en dipòsit.

Comparteix

Icona de pantalla completa