Diari La Veu del País Valencià
Creada la Càtedra Divalterra per a millorar les condicions dels polígons industrials
RedactaVeu / València

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i el rector de la Universitat Politècnica de València (UPV), Francisco Mora, van presentar, aquesta setmana, el conveni de col·laboració per a crear la Càtedra Divalterra, que fixa el seu objectiu en la millora de les condicions dels polígons industrials de la demarcació de València.

Aquest projecte desenvoluparà una línia d’investigació que haurà de definir i prioritzar les inversions necessàries per a fer front a qualsevol programa de rehabilitació, modernització i dinamització dels polígons industrials de la zona.

Jorge Rodríguez ha destacat que “aquesta càtedra se centrarà a identificar i millorar les mancances o deficiències que presenten els parcs empresarials, tant a nivell d’urbanització com de manteniment i preservació dels espais i les infraestructures de serveis que els proveeixen”.

Jorge Rodríguez i Franciso Mora. Foto: Diputació de València.

El president de la Diputació de València ha indicat que “Divalterra és l’organisme ideal per a desenvolupar aquesta acció conjunta amb l’UPV, ja que una de les principals atribucions del seu objecte social és la participació en iniciatives dirigides a facilitar als ajuntaments l’optimització i la millora dels seus recursos socioeconòmics”.

Foto: Diputació de València.

Renovació funcional

Per la seua banda, el rector Francisco Mora ha dit que “Divalterra ens ofereix una gran oportunitat. Els nostres estudiants i investigadors podran participar en la renovació funcional futura de les àrees d’activitats econòmiques. Es tracta d’analitzar el potencial de la zona per a incrementar l’atractiu des del punt de vista empresarial i industrial i, a la llarga, millorar la competitivitat de les empreses instal·lades en els polígons de la província”.

Comparteix

Icona de pantalla completa