Acaba la primera temporada de ‘Colp a Colp’ amb el programa 23. Escolta’l!

26 juliol 2016 01:00h
Colp a colp 23.
 
PilotaVeu / Godella.


Amb l'edició 23 de ‘Colp a Colp’, posem punt i final a la primera temporada del programa. Vint-i-tres edicions en les quals hem pogut repassar tota l'actualitat del nostre esport.

Per a l'últim programa tenim finals de la Copa de Raspall, del Tio Pena d'Escala i Corda i les finals de Galotxa, que se disputen aquesta setmana. També, parlarem de la IV edició del campionat de Màdel de Castelló de la Ribera i tindrem, com sempre, la nostra secció vocabulari.
 
Recordeu que podeu seguir Colp a colp a Facebook (www.facebook.com/colpacolp), on podreu assabentar-vos de totes les novetats del programa. Així, com també a Twitter si seguiu @colpAcolp_.

El programa, com sempre, serà emès per Ràdio Godella 98.0 FM tots els divendres a les 13.30h i els dissabtes a les 14h i el podreu escoltar, també, en la nostra web: www.pilotaveu.com. Així com escoltar els 23 programes anteriors a Ivoox o al següent enllaç:

http://www.pilotaveu.com/etiqueta/colpacolp
 
Tot açò i molt més podreu escoltar-ho en el següent enllaç. Vos deixem amb el  programa de Colp a colp número 23!Clica al següent enllaç per escoltar el programa.

Moltes gràcies per la vostra atenció i fins setembre, on ens espera una nova temporada.

Pilotaveu
next