Diari La Veu del País Valencià
Bocairent penja mocadors morats en les balconades contra la violència masclista

EP / Bocairent.

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Bocairent (la Vall d’Albaida) ha començat a repartir mocadors morats amb la llegenda ‘Ens volem vives’ per a ser lligats a les balconades o altres llocs visibles, amb l’objectiu de conscienciar i condemnar la violència contra les dones.

Els mocadors es poden aconseguir gratuïtament a les oficines municipals, el centre d’informació juvenil i els estancs locals, segons ha explicat l’Ajuntament en un comunicat.

A més, dissabte a les 19:00 hores tindrà lloc, a la plaça de l’Ajuntament, la concentració mensual que es duu a terme contra la violència contra les dones “i en suport de les víctimes d’un terrorisme que deixa ja 26 mortes aquest any”. Aquesta serà la tercera trobada fomentada per la Regidoria d’Igualtat “amb la intenció de fer una pedagogia constant, perquè ens trobem davant un problema que afecta la convivència diària de moltes dones enfront el qual no ens podem mostrar indiferents”, segons ha indicat la titular municipal, la socialista Begoña Perigüell.

Comparteix

Icona de pantalla completa