Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat assumeix la tutela d’urgència dels fills de la víctima de violència contra les dones

RedactaVeu / València.

La Generalitat Valenciana ha assumit la tutela d’urgència dels dos fills de la dona morta aquest dimecres a Benicàssim (la Plana Alta) presumptament assassinada pel seu company sentimental mentre realitza les gestions perquè siguen acollits per algun familiar i els està oferint atenció psicològica, segons ha informat fonts de la Conselleria d’Igualtat.

Els menors, una xiqueta d’11 anys i un xiquet de 13, es troben hospitalitzats a Castelló de la Plana amb pronòstic reservat i el xic es troba “particularment greu” després de ser agredits amb un ganivet de cuina i que el ja detingut matara la seua mare, de nacionalitat hongaresa.

Per això, la Generalitat ha assumit la tutela d’urgència mentre realitza les gestions per a l’acolliment en família extensa, que és com es diu a aquella amb la qual es tenen vincles de sang. A més, des del Centre Dona 24 hores se’ls està donant assistència psicològica i aquest mateix dimecres una psicòloga ja es va desplaçar a l’hospital on estan ingressats per a atendre’ls.

Cal recordar que el Consell guardarà tres minuts de silenci en repulsa per aquest últim cas de violència contra les dones ocorregut en la localitat de Benicàssim a les 12h al Palau de la Generalitat en la plaça de Manises de València. El Govern valencià ha convocat tota la ciutadania a compartir aquest acte de condemna de la violència masclista enfront de les seus de les diferents institucions del País Valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa