Diari La Veu del País Valencià
Un home mata la seua companya sentimental a Benicàssim

RedactaVeu / Benicassim.

Un home de 40 anys ha matat aquest dimecres la seua companya sentimental, de 43, en el seu domicili de Benicàssim (la Plana Alta) amb una arma blanca i ha agredit els seus dos fills de 13 i 10 anys. El presumpte agressor va ser qui va cridar a Emergències i ja ha sigut detingut per la Guàrdia Civil.

L’agressió s’ha produït sobre les 8.00 hores d’aquest dimecres en el domicili de la dona, situat en el número 11 del carrer La Il·lustració d’aquesta localitat, segons fonts de la Guardia Civil i d’Emergències

Un xiquet de 13 anys i una xiqueta de 10, hospitalitzats

El detingut, de nacionalitat espanyola, pel que sembla va acabar amb la vida de la dona, de nacionalitat hongaresa, i posteriorment va agredir amb l’arma blanca els dos fills, un xic de 13 anys i una xiqueta que demà en complirà 11. Els dos menors han sigut traslladats a un centre hospitalari amb diverses ferides. El presumpte agressor no tenia ordre d’allunyament ni antecedents, segons les mateixes fonts.

Fins al lloc s’han mobilitzat efectius de la Guàrdia Civil, que s’ha fet càrrec de les diligències, així com de la Policia Local i de Generalitat. Així mateix, s’han desplaçat dues unitats del SAMU i un SPV (Suport Vital Bàsic) amb un metge del centre de salut proper.

Condemna del Govern valencià

El Consell ha condemnat aquest nou cas de violència de gènere a través d’un comunicat en el qual expressa “la seua repulsa davant aquesta nova agressió contra les dones” i ha fet una crida a tota la societat perquè denuncie i condemne aquests actes amb el propòsit d’acabar amb qualsevol acció fruit de la violència de gènere.

Així mateix, el Govern del País Valencià que presideix Ximo Puig ha reiterat el seu suport a les víctimes d’aquest tipus d’actes violents contra les dones i ha apel·lat a “la corresponsabilitat de tota la ciutadania en l’eradicació d’aquest problema públic”.

Comparteix

Icona de pantalla completa