Diari La Veu del País Valencià
Candela vol ‘fer veure a Sánchez que hi ha números per un govern de canvi i progressista’

RedactaVeu / Benicarló.

Joves amb Iniciativa ha celebrat aquest cap de setmana a Benicarló un Consell en el qual s’ha traslladat el treball fet en aquest segment d’edat des de l’organització i on han assistit representants de nord a sud del País Valencià.

Per la seua banda, el diputat al Congrés espanyol Ignasi Candela, ha reclamat la vigència del ‘Pacte del Prado’, en el que era una crida a formar un govern de canvi i progrés per a l’Estat espanyol. Pel que fa a Madrid ha explicat que “estem intentant fer veure a Sánchez que hi ha números per un govern de canvi i progressista i en segon lloc és fonamental deixar de patir la situació d’infrafinançament, perquè ja estem cansats de ser uns ciutadans de segona que no podem fer aquelles polítiques que ens agradaria fer, per falta de fons”, ha dit.

“L’exemple del govern valencià de bona gestió és un exemple que es poden fer millor les coses tot i la situació heretada del PP, però la gent veu clarament que aquest Consell pensa en les persones tot i la situació econòmica”, ha conclòs Candela.

Foto: Joves amb Iniciativa.

Susa Pérez, regidora de Joventut i Participació Ciutadana de Benicarló i membre de la coordinadora i Consell Nacional de Joves, ha explicat que “l’organització és una aposta fresca i renovada per vertebrar el País Valencià en aspectes de joventut amb un aire més renovat i un camí cap a un nou model de joventut respecte aquells duts els anys anteriors. Som molts els joves interessats en treballar en la política pensant en beneficis per a la societat”, ha assenyalat Pérez.

Comparteix

Icona de pantalla completa