Diari La Veu del País Valencià
L’escriptor Toni Sabater parla de la revista Lletraferit i els seus quefers a La Represa

RedactaVeu / Godella.

Aquesta setmana ‘La Represa’, el programa d’entrevistes culturals de la xarxa d’emissores municipals valencianes, ha entrevistat, als seus estudis de Ràdio Godella, l’escriptor Toni Sabater.

Sabater és un dels impulsors de la Revista Lletraferit, i autor de dos llibres amb especial protagonisme per a la Ciutat de València: Dies (Llibres de la drassana, 2013 i Ciutat de Campanars (Llibres de la Drassana, 2015). Durant una hora, Toni Sabater i Francesc Fort parlaran sobre la seua trajectòria literària, des dels seus inicis a la “Cretina Comèdia”, i com eixa tertúlia literària online portaria a la de creació d’una revista tan particular com Lletraferit, o tots els detalls que hi ha darrere de les seues obres, que han estat un èxit de crítica en el sempre complicat panorama de la literatura en valencià.

‘La Represa, “un programa de trellat”’, s’emet el divendres, a les 11h, a Ràdio Godella. Cada setmana ens ofereix una entrevista amb una personalitat del món cultural o social del País Valencià i reemet els seus programes el dissabte, a les 13h; el dimarts, a les 19h i, també, el dilluns, a Mislata Ràdio, on s’emet a les 17 h.

Comparteix

Icona de pantalla completa