Diari La Veu del País Valencià
Carraixet a fons en ‘La Represa’ de Ràdio Godella
RedactaVeu / Godella

‘La Represa’, el programa d’entrevistes culturals de la xarxa d’emissores municipals valencianes, ha entrevistat, als seus estudis de Ràdio Godella, Vanessa i Mari Carme Giner, integrants de l’històric grup de música Carraixet.

Les entrevistades són filles del mític Lleonard Giner, fundador de Carraixet juntament amb el columnista de La Veu del País Valencià Rafa Arnal. Han repassat, durant una hora, els més de 45 anys de trajectòria del grup i la creació dels Pavordets, grup de música format pels néts i nétes de Lleonard i que cobreix ja tres generacions de músics. Durant tots aquests anys, s’han generat multiplicitat d’anècdotes relacionades amb la censura i la persecució tardofranquista, la relació amb altres artistes com Joan Monleón i els Pavesos o, fins i tot, amb la Radiotelevisió Valenciana, ja que totes les germanes Giner han treballat en el món del doblatge. Destaca el paper de Mari Carme com a veu del protagonista de Bola de Drac, Son Goku.

‘La Represa, “un programa de trellat”’, s’emet el divendres, a les 11h, a Ràdio Godella. Cada setmana ens ofereix una entrevista amb una personalitat del món cultural o social del País Valencià i reemet els seus programes el dissabte, a les 13h; el dimarts, a les 19h i, també, el dilluns, a Mislata Ràdio, on s’emet a les 17 h.

>

Comparteix

Icona de pantalla completa