Diari La Veu del País Valencià
Controlat un incendi a una alqueria abandonada a Castelló de la Plana

RedactaVeu / Castelló de la Plana.

Aquest migdia, al voltant de les dos, s’ha originat un incendi, ja controlat, a una alqueria abandonada a la zona de Borriolenc, a Castelló de la Plana, on hi vivien dues famílies ocupes, tal com ha explicat el regidor del consistori de la ciutat, Enric Nomdedéu. També ha fet saber, l’edil, a aquest diari, que ara “reallotjaran” aquestes persones.

La zona, segons explicava el regidor, és de difícil accés, darrere del cementeri, per això han acudit els Bombers de Castelló i també el Consorci Provincial de Bombers de Castelló, Brigades de la Generalitat Valenciana, així com un mitjà aeri i la Policia Local. S’ha recomanat, durant unes hores, no circular per la zona.

L’última actualització de l’incendi, segons el perfil de Twitter d’emergències del 112, informa que a les 17.30h es retiraven tots els mitjans i s’informava els veïns de la zona que ja podien tornar als habitatges.

Foto: Twitter @GVA112.

Nomdedéu ha manifestat “absoluta tranquil·litat” respecte de l’incendi, ja que a hores d’ara es troba controlat. El problema ha sigut que hi havia molta “brutícia” a l’alqueria, plàstics i alguns neumàtics, que són els que han fet el fum negre. Però, tot i les informacions que circulen a les xarxes, el regidor ha assegurat que l’incendi no ha sigut en un cementeri de neumàtics. Encara no se saben les causes, però l’Ajuntament de Castelló de la Plana emetrà un comunicat per esclarir el cas.

Comparteix

Icona de pantalla completa