Diari La Veu del País Valencià
Una empresa valenciana guanya el premi a la innovació de Carrefour

RedactaVeu / Gata de Gorgos.

L’empresa valenciana Vigar ha aconseguit el premi a la innovació en la categoria de drogueria que atorga Carrefour Espanya. L’entrega es va realitzar el passat 22 de juny al Palau Cibeles de Madrid, en la segona edició d’aquestos premis. Segons l’empresa, remarquen que la participació d’aquest any va ser més nombrosa que l’anterior.

El producte que va rebre aquest guardó és l’agranadora rotativa manual dissenyada per l’empresa situada a Gata de Gorgos. Aquest enginy combina la granera, el raspall i el recollidor tot en un mateix lloc, per a facilitar i agilitzar les tasques de neteja. Hi ha tres raspalls rotatius que s’activen espentant amb el mànec i que recullen tota la brutedat en un depòsit integrat en la part posterior.

Agranadora rotativa manual. Foto: Vigar.

Vigar ha volgut transmetre, a través d’un comunicat, que són “conscients del seu valor i importància” i per això dediquen gran part dels esforços a “dissenyar productes innovadors en l’àmbit d’ús domèstic, ja que suposa un valor afegit i un vehicle de distinció per a cada un d’ells. És per això que la concessió d’aquest premi suposa per a nosaltres una injecció extra d’energia amb què seguir treballant en projectes carregats d’innovació i disseny”.

Premiats. Foto: Vigar.

Comparteix

Icona de pantalla completa